Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1 Post

(retier1)
Wiking
Czytam tak sobie te twoje tematy mepsycholog i się zastanawiam czy nie pomyliłaś z audytorium To co nam próbujesz tutaj sprzedać a jednocześnie wyciągnąć od nas , bardziej by pasowało do nauk przedmałżeńskich Ludziom młodym bardziej jest potrzebna wiedza w temacie małżeńskim i związanych z nim problemach,jak je unikać i nie prowokować.Nie za bardzo wieżę w to że publiczne roztrząsanie prywatnych problemów małzeńskich, i czy to coś daje samym zainteresowanym,a do tego dążysz No chyba że ktoś chce uprawiać samobiczowanie Większa część forumowiczów to ludzie z kilkuletnim lub też jeszcze dłuższym stażem w małżeństwie i oni nie będą potrzebować twoich rad z wielu powodów.A zdrada małżeńska była,jest i będzie,czy to fizyczna czy psychiczna,która jest o wiele bardziej niebezpieczna
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
retier, nasza psycholog dopiero co wyszła za mąż, za podporucznika marynarki Kennetha Engan`a. Teraz pewnie zastanawia sie czy małżonek "w kazdym porcie ma inną"
Ps. monia, kup mezowi nowe skarpetki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
701 Postów
Ada xxx
(zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz)
Wyjadacz
te temty to sa zwykle prowokacje majace na celu zwiekszyc popularnosc dzialu i zrobic sztuczny tlok
zobaczcie jak te krotkie i lakoniczne zdania sa formulowane,na tzw odpiernicz sie
poziom ok 5 klasy podstawowej (nie obrazajac wiekszosci piatoklasistow)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
140 Postów
Renata nata
(renat35)
Stały Bywalec
Hilton napisał:
Moje sie rozpadło, bo wyprosiłam męża za drzwi. Gdybym mu wybaczyła zdrade i oszukiwanie mnie przez cały rok jak byłam jeszcze w Polsce, to nadal bylibyśmy razem. Ale on zrobił cos głupiego. To nie był jadnorazowy wybryk, tylko romansowanie i prowadzenie podwójnego życia z inna kobietą. Dla mnie to koniec i kropka. Z drugiej strony, dobrze ze tak sie to skonczyło, lepiej sie teraz czuje.

Zrobiłabym dokładnie to samo, mój mąż był po za domem prawie 3 lata, teraz jesteśmy razem. Decyzja była prosta albo razem albo osobno.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
truskawkowa napisał:
te temty to sa zwykle prowokacje majace na celu zwiekszyc popularnosc dzialu i zrobic sztuczny tlok
zobaczcie jak te krotkie i lakoniczne zdania sa formulowane,na tzw odpiernicz sie
poziom ok 5 klasy podstawowej (nie obrazajac wiekszosci piatoklasistow)

prawda truskawkowa ? juz nawet przestala udzielac sie w tych swoich postach mepsycholog, rzuca tylko jakies tematy w mozliwie najglupszy sposob ujete i nic wiecej....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
429 Postów
Monika Engan
(mepsycholog)
Wyjadacz
Mysle, ze byloby o wiele konstruktywniej zastanowic sie jak wyeliminowac zdrade...mogloby przeciez jej nie byc...gdyby...i tutaj na pewno jest wiele przykladow na zmniejszenie szansy na najgorsze ewentualnosci...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
mepsycholog napisał:
Mysle, ze byloby o wiele konstruktywniej zastanowic sie jak wyeliminowac zdrade...mogloby przeciez jej nie byc...gdyby...i tutaj na pewno jest wiele przykladow na zmniejszenie szansy na najgorsze ewentualnosci...
Dlaczego ich nie wymienisz????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
429 Postów
Monika Engan
(mepsycholog)
Wyjadacz
Na przyklad rozmawianie o potrzebach ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
CO TO JEST ZDRADA?CZY ZDRADA POWODUJE ROZPAD ZWIAZKU? CO TO JEST ZWIAZEK KOBIETA-MEZCZYZNA?KIEDY ZWIAZEK JEST PRAWDZIWY? CO TO ZNACZY PRAWDZIWY ZWIAZEK? ITD.
MILIARDY PYTAN I MILIARDY ODPOWIEDZI JEZELI NIE LICZYMY MOMOSEKSUALISTOW.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
90 Postów
Gosia Z
(goshia)
Początkujący
mepsycholog napisał:
Na przyklad rozmawianie o potrzebach ...

I tu caly pies pogrzebany. Facet zaczyna wymieniac swoje najskrytsze fantazje seksualne (bicze, kajdanki, trekanty itp.), a jak kobieta na to nie idzie, zwiazek rozpada sie, oczywiscie z jej winy, bo zaniedbala meza, a ten biedny musi szukac pocieszenia w ramionach kochanki, HAPPY END!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok